Nye tilskuddsordninger for idrett, friluft og lekeformål – Søknadsfrist 1. april

Tromsø kommune har revidert sine tilskuddsordninger innenfor feltene idrett, friluft og lekeformål. De nye ordningene erstatter de gamle, deriblant «Nærmiljø og frivillighet» som nå kun vil gjelde for kulturformål.

MSM

Siste oppdatering 02. mar 2022, kl. 11:06

Publisert 02. mar 2022

De nye tilskuddsordningene er:

• Idrettsformål
    • Idrettsanlegg – vedlikehold/utvikling
    • Idrettsutstyr
    • Idrettsarrangement
    • Idrett og kompetanse
  • Friluftsformål
  • Lekeplasser

For mer info om ordningene, tildelingskriterier og søknadsskjema: Trykk her

Tilskudd tildeles semestervis, med søknadsprosess og tildeling vår og høst.

Søknadsfristen på våren er i år 1. april med politisk vedtak i mai. Søknadsfristen på høsten er 15. oktober med politisk vedtak i desember.

Har du spørsmål? Kontakt oss:

Send oss en e-post her
Du kan også ringe servicetorget på telefon 77 79 00 00.