Nye barne- og avlastningsboliger

Nå begynner de nye barne- og avlastningsboligene i Sommerlystvegen å ta form. Dette blir et sted for barn og unge med alvorlige funksjonsnedsettelser. Det er lagt vekt på høy kvalitet i prosjektet, å skape trivsel for brukerne av bygget er høyt prioritert!

Sommerlystvegen kunst

Nye barne- og avlastningsboliger

Nå begynner de nye barne- og avlastningsboligene i Sommerlystvegen å ta form. Dette blir et sted for barn og unge med alvorlige funksjonsnedsettelser. Det er lagt vekt på høy kvalitet i prosjektet, å skape trivsel for brukerne av bygget er høyt prioritert!

Siste oppdatering 29. mar 2022, kl. 10:14

Publisert 23. mar 2022

Sommerlystvegen barne- og avlastningsboliger blir et sted for barn og unge med alvorlige funksjonsnedsettelser, eller som av andre årsaker har omfattende omsorgsbehov. 2 barneboliger, og 8 avlastningsplasser.

Brukerne vil få tilbud i et bygg som er tilpasset deres behov. Vi vil bruke velferdsteknologi. Det bygges et vann-sanserom, aktivitetsrom , fellesarealer, og rom der brukerne kan trekke seg tilbake og ha alenetid. Vi legger også stor vekt på uteområdet. 

Barne- og avlastningsboligene bygges i massivtre, og det er lagt vekt på høye kvaliteter i prosjektet for å skape trivsel for brukerne av bygget. Det vil være utstrakt bruk av synlige trematerialer og robuste løsninger som skal tåle hard bruk.

Boligene er i massivtre og det er utstrakt bruk av synlige trematerialer. Dette er det første kommunale bygget i Tromsø, som skal sertifiseres etter BREEAM, som er verdens eldste og Europas ledende miljøsertifiseringsverktøy for bygninger.

Kunstner Robert Johannsson er i gang med utsmykking av vegger med nydelig kunst, som står til de røffe materialene i bygget.

  Bygget er planlagt å stå ferdig høsten 2022

Fant du det du så etter?
Så dumt! Fortell oss gjerne hva du så etter, så vi kan bli bedre.
Så bra! Fortell oss gjerne hva du så etter, så vi kan bli enda bedre.
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og personvernerklæringen og avtalevilkår fra Google gjelder.