Utsiktsbilde av Hella.

Vil du drive kaféen på Hella?

Nå har du muligheten til å være med å utvikle vakre Hella til et enda mer fantastisk utfartssted.

Siste oppdatering 25. okt 2021, kl. 13:57

Publisert 28. apr 2021

Vi søker leietaker til Hellastua for kafédrift. Hellastua har et godt utstyrt kjøkken og er fullt utstyrt med kopper og kar, stoler og bord for opptil 80 - 100 gjester. Lokalet kan også brukes til konferanser og arrangementer.  

Litt mer om Hella 

Hella er et populært utfartssted for Tromsøs befolkning og en viktig turistattraksjon. Stedet kan beskrives som et unikt friluftsområde med fine svaberg ut mot Rystraumen.

I Rystraumen er det et rikt med fisk, og mengden av småsei, torsk og andre fiskearter gjør dette til en attraktiv fiskeplass. Disse gode fiskemulighetene og andre aktiviteter, sammen med fin utsikt mot Bentsjordtinden, til Ryøya, de gamle husene, og andre kulturminner i området utgjør kjernen av det som gjør området populært.

Stedet er attraktivt for familier, det er kort avstand fra byen og det er mulig å komme seg dit med enten buss, sykkel eller bil. Det mange som tar turen til Hella om sommeren, men vi har også merket en økning av besøk på vinteren de siste årene, blant annet gjennom Nordlysturismen.  Vi ønsker ideelt sett at Hella skal ha åpen kafé fra 17. mai. Åpningstiden kan du som leietaker selv bestemme, men vi ønsker åpent i helgene fram til juni og helst flere åpningsdager i sommer og minimum ut august. 

Er dette av interesse, kontakt Lise Fransiska Valle på e-post eller på telefon 94 19 40 89 snarest mulig, og innen 5. mai. 

Fant du det du lette etter?
Så dumt! Fortell oss gjerne hva du lette etter, så vi kan bli bedre.
Så bra! Fortell oss gjerne hva du lette etter, så vi kan bli enda bedre.