Ny koordinator for Den kulturelle spaserstokken

Den 2. august startet Britt Eva Løkkemo i jobben som programkoordinator for Den kulturelle spaserstokken.

Siste oppdatering 04. nov 2021, kl. 15:49

Publisert 10. aug 2021

Britt Eva kan trygt betegnes som en rotekte kulturarbeider. Fra hun var ung og lovende har hun bevart lidenskapen for blues og jazz, med spesiell begeistring for Edith Piaf. Det har ført henne til store og små scener over hele landsdelen, tv- og radioprogram, og musikken hun har gitt ut spilles jevnlig på NRK.

– Nå blir det kultur på heltid, og det ser jeg virkelig fram til. Ta kontakt og kom med innspill så skal vi sette sammen et godt kunst- og kulturtilbud i kommunen, sier Britt Eva Løkkemo. Som fortsatt er lovende.   

Her kan du lese mer om Den kulturelle spaserstokken.

Fant du det du lette etter?
Så dumt! Fortell oss gjerne hva du lette etter, så vi kan bli bedre.
Så bra! Fortell oss gjerne hva du lette etter, så vi kan bli enda bedre.