Handlingsprogram 2022 - 2025

Kommunedirektørens forslag til budsjett og handlingsprogram ble mandag 1. november lagt fram for politisk behandling.

Fotografert fra Tromsø sentrum mot Tromsdalstinden og Tromsdalen og Ishavskatedralen. Kveldshimmel.

Handlingsprogram 2022 - 2025

Siste oppdatering 10. nov 2021, kl. 15:17

Publisert 02. nov 2021

Handlingsprogrammet er Tromsø kommunes styringsdokument for de neste fire årene. Det inneholder forslag til budsjett for det kommende året, økonomiplan for de tre påfølgende årene, målene kommunen skal arbeide mot de neste fire årene og strategier og tiltak for å nå dem.

Her kan du se forslaget til budsjett og handlingsprogram for 2022 - 2025