Menn søkes: Vil du jobbe innen helse?

Velkommen til informasjonsmøte om «Menn i helse» den 12. januar. Påmeldingsfristen er onsdag 11. januar klokken 19.

Siste oppdatering 09. jan 2023, kl. 11:13

Publisert 21. nov 2022
- Legg til i kalender2023-01-12 10:00:002023-01-12 12:00:00Menn søkes: Vil du jobbe innen helse? «Menn i helse» er et rekrutteringsprogram for arbeidssøkende menn mellom 25 - 55+ år. Menn i denne aldersgruppen tilbys et komprimert og forutsigbart utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider. Har du ytelse, eller har du rett på en ytelse, fra NAV, har evner til å vise omsorg og vil ha en utfordring? Da kan dette tilbudet være for deg. Tromsø kommune rekrutterer nye deltagere og stiller med praksis- og læreplasser. Nytt kull starter opp i mars 2023. Mer informasjon om rekrutteringsprogrammet «Menn i helse» finner du på deres nettsider: Mennihelse.no. Meld deg på til informasjonsmøtet Det vil bli gjennomført et totimers informasjonsmøte 12. januar 12.00 i Grønnegata 122. Påmeldingsfrist: Onsdag 11. januar klokken 19. På informasjonsmøte vil du bli orientert om «Menn i helse», utdanningen og jobbmulighetene. I etterkant av møtet kan du melde deg på til intervju. Etter intervju vil egnede og motiverte kandidater tilbys en 14-ukers veiledet praksisperiode som helserekrutt. Deretter er det sommerjobb og videre utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider. Du melder deg på til din NAV-veileder eller til: Renate SalangliFylkeskoordinatorE-post: renate@mennihelse.noTelefon: 90 54 55 64 Dersom datoen ikke passer for deg, er det også mulig å delta på informasjonsmøte i Harstad 11. januar eller på et heldigitalt informasjonsmøte den 17. januar. Grønnegata 122Tromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

«Menn i helse» er et rekrutteringsprogram for arbeidssøkende menn mellom 25 - 55+ år. Menn i denne aldersgruppen tilbys et komprimert og forutsigbart utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider.

Har du ytelse, eller har du rett på en ytelse, fra NAV, har evner til å vise omsorg og vil ha en utfordring? Da kan dette tilbudet være for deg.

Tromsø kommune rekrutterer nye deltagere og stiller med praksis- og læreplasser. Nytt kull starter opp i mars 2023.

Mer informasjon om rekrutteringsprogrammet «Menn i helse» finner du på deres nettsider: Mennihelse.no.

Meld deg på til informasjonsmøtet

Det vil bli gjennomført et totimers informasjonsmøte 12. januar 12.00 i Grønnegata 122.

Påmeldingsfrist: Onsdag 11. januar klokken 19.

På informasjonsmøte vil du bli orientert om «Menn i helse», utdanningen og jobbmulighetene.

I etterkant av møtet kan du melde deg på til intervju. Etter intervju vil egnede og motiverte kandidater tilbys en 14-ukers veiledet praksisperiode som helserekrutt. Deretter er det sommerjobb og videre utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider.

Du melder deg på til din NAV-veileder eller til:

Renate Salangli
Fylkeskoordinator
E-post: renate@mennihelse.no
Telefon: 90 54 55 64

Dersom datoen ikke passer for deg, er det også mulig å delta på informasjonsmøte i Harstad 11. januar eller på et heldigitalt informasjonsmøte den 17. januar.

Dato

-
Sted
Grønnegata 122