Jobbsøkerkurs – påmeldingsfrist 5. september

Kommer du fra et land utenfor Skandinavia? Trenger du jobb, har lyst til å få hjelp til å skrive CV og jobbsøknad? Bli med på gratis jobbsøkerkurs på NAV Tromsø i Grønnegata 122.

Siste oppdatering 06. sep 2022, kl. 11:02

Publisert 19. aug 2022

Kurset går hver mandag til torsdag fra kl. 12-15 i tre uker.

I løpet av kurset skriver du og leverer CV og søknad til ekte ledige stillinger.

Les mer og meld deg på her

Andre temaer du lærer om:

  • Ledige stillinger i Tromsø – hvor er de?
  • Kompetanse, egne ressurser, personlige egenskaper og kvalifikasjoner
  • Hvordan kan frivillig arbeid gi jobb?
  • Arbeidsmiljøloven – hva sier den?
  • Arbeidskulturen i Norge
  • Trening på jobbintervju
  • Møte med arbeidsgivere
  • Hvordan kommunisere effektivt med NAV mens du søker jobb

Kurset gir deg også god trening i å snakke og skrive norsk. Det er frivillig, og det er åpent for deg som er uten jobb, som har deltidsjobb, eller som har fulltidsjobb - men ønsker ny jobb. Dersom du har deltidsjobb er det mulig å komme på kurset de dagene du ikke jobber, og jobbe de dagene du må jobbe.

Vi ser fram til å møte deg på kurset.

Dato

- Legg til i kalender2022-08-29 10:00:002022-09-16 13:00:00Jobbsøkerkurs – påmeldingsfrist 5. september Kurset går hver mandag til torsdag fra kl. 12-15 i tre uker. I løpet av kurset skriver du og leverer CV og søknad til ekte ledige stillinger. Les mer og meld deg på her Andre temaer du lærer om: Ledige stillinger i Tromsø – hvor er de?Kompetanse, egne ressurser, personlige egenskaper og kvalifikasjonerHvordan kan frivillig arbeid gi jobb?Arbeidsmiljøloven – hva sier den?Arbeidskulturen i NorgeTrening på jobbintervjuMøte med arbeidsgivereHvordan kommunisere effektivt med NAV mens du søker jobb Kurset gir deg også god trening i å snakke og skrive norsk. Det er frivillig, og det er åpent for deg som er uten jobb, som har deltidsjobb, eller som har fulltidsjobb - men ønsker ny jobb. Dersom du har deltidsjobb er det mulig å komme på kurset de dagene du ikke jobber, og jobbe de dagene du må jobbe. Vi ser fram til å møte deg på kurset. Grønnegata 122Tromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic
Sted
Grønnegata 122
Fant du det du så etter?
Så dumt! Fortell oss gjerne hva du så etter, så vi kan bli bedre.
Så bra! Fortell oss gjerne hva du så etter, så vi kan bli enda bedre.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.