Jobbsøkerkurs – påmeldingsfrist 5. september

Kommer du fra et land utenfor Skandinavia? Trenger du jobb, har lyst til å få hjelp til å skrive CV og jobbsøknad? Bli med på gratis jobbsøkerkurs på NAV Tromsø i Grønnegata 122.

Siste oppdatering 06. sep 2022, kl. 11:02

Publisert 19. aug 2022
- Legg til i kalender2022-08-29 10:00:002022-09-16 13:00:00Jobbsøkerkurs – påmeldingsfrist 5. september Kurset går hver mandag til torsdag fra kl. 12-15 i tre uker. I løpet av kurset skriver du og leverer CV og søknad til ekte ledige stillinger. Les mer og meld deg på her Andre temaer du lærer om: Ledige stillinger i Tromsø – hvor er de?Kompetanse, egne ressurser, personlige egenskaper og kvalifikasjonerHvordan kan frivillig arbeid gi jobb?Arbeidsmiljøloven – hva sier den?Arbeidskulturen i NorgeTrening på jobbintervjuMøte med arbeidsgivereHvordan kommunisere effektivt med NAV mens du søker jobb Kurset gir deg også god trening i å snakke og skrive norsk. Det er frivillig, og det er åpent for deg som er uten jobb, som har deltidsjobb, eller som har fulltidsjobb - men ønsker ny jobb. Dersom du har deltidsjobb er det mulig å komme på kurset de dagene du ikke jobber, og jobbe de dagene du må jobbe. Vi ser fram til å møte deg på kurset. Grønnegata 122Tromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

Kurset går hver mandag til torsdag fra kl. 12-15 i tre uker.

I løpet av kurset skriver du og leverer CV og søknad til ekte ledige stillinger.

Les mer og meld deg på her

Andre temaer du lærer om:

  • Ledige stillinger i Tromsø – hvor er de?
  • Kompetanse, egne ressurser, personlige egenskaper og kvalifikasjoner
  • Hvordan kan frivillig arbeid gi jobb?
  • Arbeidsmiljøloven – hva sier den?
  • Arbeidskulturen i Norge
  • Trening på jobbintervju
  • Møte med arbeidsgivere
  • Hvordan kommunisere effektivt med NAV mens du søker jobb

Kurset gir deg også god trening i å snakke og skrive norsk. Det er frivillig, og det er åpent for deg som er uten jobb, som har deltidsjobb, eller som har fulltidsjobb - men ønsker ny jobb. Dersom du har deltidsjobb er det mulig å komme på kurset de dagene du ikke jobber, og jobbe de dagene du må jobbe.

Vi ser fram til å møte deg på kurset.

Dato

-
Sted
Grønnegata 122