kroken bydelsbibliotek
kroken

Siste oppdatering 28. sep 2023, kl. 15:22

Publisert 28. sep 2023

Vil du være med på å videreutvikle et av Tromsøs bydelsbibliotek? 

Vi har ledig 100 % stilling som avdelingsleder ved Tromsø bibliotek og byarkiv, Kroken bydelsbibliotek. Kroken bydelsbibliotek er et aktivt og populært bibliotek som ligger i Kroken ungdomsskole, med 2 årsverk og 25 000 utlån i året. Biblioteket betjener bydelen Kroken og tilliggende områder, og har særlig mange besøkende blant barnefamilier. Biblioteket er i stadig utvikling, og vi trenger deg som utfordrer oss, og er med på å bevege oss videre.  

Vi søker en avdelingsleder som ønsker å videreutvikle biblioteket som en viktig samfunnsaktør hvor lokalmiljøet møtes for å lære, dele, undersøke, oppleve, skape og være sammen. Du er opptatt av å tilrettelegge for medvirkning og ser viktigheten av at biblioteket, sammen med lokalmiljøet, utvikler arrangementer og aktiviteter som engasjerer. Som avdelingsleder får du lede et team av høyt kvalifiserte medarbeidere som sammen med deg skaper en samlende arena for folk i bydelen, med vekt på mangfold, bærekraft og gode tjenester for alle. Du har gode kommunikasjonsevner, er opptatt av formidling, og trives med en variert hverdag der du deltar i alle bibliotekets oppgaver. Som leder vil du løfte frem og inspirere dine medarbeidere.

Interessert? Her er lenken til søknaden: Annonse - Webcruiter