Aktivitetsklubb: Rube Goldberg-maskin med Vitensenteret

Mellom 7 og 13 år? Kom til biblioteket og delta på vår aktivitetsklubb!

Siste oppdatering 29. nov 2022, kl. 15:14

Publisert 24. aug 2022

Denne gangen kommer Vitensenteret på besøk til Tromsø bibliotek. De tar med seg utstyr til å lage en såkalt "Rube Goldberg-maskin". En slik maskin består ofte av forskjellige deler som lager en kjedereaksjon med hverandre. I Norge kalles disse maskinene for en "Reodor Felgen-maskin". Her kan dere se en video fra da en slik innretning ble laget på Skills kveldslab: https://www.facebook.com/100001239250520/videos/1105938240081809/

Vitensenteret og biblioteket stiller med alt utstyr dere trenger. Passer for barn mellom 7 og 13. Aktivitetsklubben er gratis og er et samarbeid mellom Tromsø bibliotek og byarkiv, Røde Kors og Vitensenteret, og har aktiviteter hver onsdag fra kl. 17.00 til 18.30.

Dersom du har spørsmål om tilbudet, kontakt bibliotekar Espen Andreassen på espen.andre.andreassen@tromso.kommune.no.

Velkommen!

Dato

Sted
Hovedbiblioteket
Fant du det du så etter?
Så dumt! Fortell oss gjerne hva du så etter, så vi kan bli bedre.
Så bra! Fortell oss gjerne hva du så etter, så vi kan bli enda bedre.
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og personvernerklæringen og avtalevilkår fra Google gjelder.