Åpent møte: Hvor skal vi ha næringsareal?

I forbindelse med revisjon av kommuneplanens arealdel, er du velkommen til møtet om lokalisering av næringsareal i Tromsø.

Siste oppdatering 21. jun 2022, kl. 9:56

Publisert 13. jun 2022
- Legg til i kalender2022-06-14 13:30:002022-06-14 14:30:00Åpent møte: Hvor skal vi ha næringsareal? På møtet informeres det om «ABC-analysen», et verktøy utarbeidet av rådgivningsselskapet Asplan Viak. Verktøyet benyttes for å planlegge hvordan ulike virksomheter kan lokaliseres på riktige steder. ABC-kart og rapport, Tromsø kommune – Asplan Viak Kommuneplanens arealdel finner du under sentrale planer og styringsdokumenter. Program InnledningLokalisering av næringsvirksomhet ved hjelp av ABC-analysen – Katrine Erichsen (Asplan Viak)Spørsmål og diskusjon Øvrig info Ingen krav om påmelding. Det serveres kaffe og frukt. Byplan er ansvarlig arrangør. Kommunestyresalen, rådhusetTromsø kommune postmottak@tromso.kommune.noEurope/Oslopublic

På møtet informeres det om «ABC-analysen», et verktøy utarbeidet av rådgivningsselskapet Asplan Viak. Verktøyet benyttes for å planlegge hvordan ulike virksomheter kan lokaliseres på riktige steder.

Program

  1. Innledning
  2. Lokalisering av næringsvirksomhet ved hjelp av ABC-analysen – Katrine Erichsen (Asplan Viak)
  3. Spørsmål og diskusjon

Øvrig info

Ingen krav om påmelding.

Det serveres kaffe og frukt.

Byplan er ansvarlig arrangør.

Dato

-
Sted
Kommunestyresalen, rådhuset